Polední menu 18.6. – 22.6.2018

 

Pondělí

Zeleninový krém s máslovými krutony 35,-

1. Špenátové lasagne s kuřecím masem zapečené s mozzarellou 129,-

2.Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 119,-

3. Steak z vepřové kotlety s žampionovým ragú a steakovými hranolkami 189,-

Malý míchaný salát s grepem a avokádovým dressingem 39,-

 

Uterý

 Kuřecí vývar s masem a zeleninou, vaječný svítek 35,-

1. Hovězí roštěná pečená na slanině s kousky sekaných rajčat a jasmínovou rýží 119,-

2.Citrónové risotto s krevetami, Shitake houbami, hráškem a parmesanem 139,-

3. Grilovaný steak z vysokého roštence Entercote s chipotle majonézou a lanýžovými hranolkami 189,-

Citrónový sorbet s jahodou 39,-

 

Středa

 Pórková polévka s bramborami 35,-

1. Vepřové výpečky s kysaným zelím a bramborovými rösti 129,-

2. Zeleninové rizoto se strouhaným sýrem a nakládanou zeleninou 119,-

3. Namíchaný lososový tataráček s čestvým koprem na máslovém toustu s citronem a listovým salátkem 179,-

Malý caprese salátek s bazalkovým pestem 39,-

 

Čtvrtek

 Gulášová polévka s čestvou majoránkou 35,-

1. Smažený sýrový špíz se šťouchaným bramborem a tatarskou omáčkou 129,-

2.Halušky s uzeným masem, kysaným zelím a vídeňskou cibulkou 119,-

3. Plněné kuřecí prsíčko fíky, balené v Toskánské slanině, konfitované šalotky a zeleninový salát 179,-

 Malý zeleninový salát s balkánským sýrem a olivami 39,-

 

Pátek

 Staročeská kulajda s houbami a koprem 35,-

1. Pečené kuřecí stehýnko ala bažant se zeleninovou jasmínovou rýží 129,-

2.  Penne ala Siciliana s olivami a sýrem Gran Moravia 119,-

3. Sea food plate: Grilovaná chobotnice na másle, pečená makrela s tuňákovými chipsy, mrkvové hranolky a omáčka rouille 189,-

Malý šopský salát 39,-