Polední menu 21.5. – 25.5.2018

 

Pondělí

Hovězí vývar se zeleninou a játrovou zavářkou 35,-

1. Krůtí guláš se zakysanou smetanou podávaný rozpečeném chlebu 129,-

2.Halušky se zelým, uzeným masem a vídeňskou cibulkou 119,-

3. Grilovaná vepřová panenka na rozmarýnu s omáčkou z pečených paprik, bramborové krokety 189,-

Rukolový salát s cherry tomaty, parmesanem a bazalkovým pestem 39,-

 

Úterý

 Hráškový krém s bylinkovými krutony 35,-

1. Kuřecí Wok s hlívou ústřičnou a pórkem, pečená jasmínová rýže 119,-

2. Kapří hranolky s vídeňským bramborovým salátem a citronem 129,-

3. Telecí soté s houbami portobelo a bramborovými rosti 189,-

Ovocný salátek s citrónovým krémem 39,-

 

Středa

 Zeleninový vývar s kukuřicí a babiččinými nudlemi 35,-

1. Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a houskovým knedlíkem 129,-

2. Kuřecí řízek obalený v cornflakes s bramborovou kaší a malým okurkovým salátkem 119,-

3. Namíchaný hovězí tataráček s česnekem, pečenými tousty a jalapenos papričkami 179,-

Malý šopský salát s rukolou 39,-

 

Čtvrtek

 Bramborová polévka s houbami a čerstvou majoránkou 35,-

1. Kapustové karbanátky se sýrem, nakládanou okurkou a šťouchaným bramborem 119,-

2.Lososové lasagne se špenátem, zapečené s mozzarellou a rukolou 129,-

3. Supreme kuřecí steak s máslovým chřestem, dijonskou omáčkou a pečenými grenaille bramborem 179,-

Malý celerový salát Waldorf s vlaškými ořechy 39,-

 

Pátek

 Kuřecí vývar s brokolicí a vaječnou sedlinou 35,-

1. Hovězí roštěná na slanině s kousky sekaných rajčat se zeleninovou jasmínovou rýží 129,-

2. Bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí a květákem s parmesanem a rukolou 119,-

3. Grilované filátko ze pstruha s ratatouille a celerovou slámou 179,-

Malý listový salátek s mozzarelou a cherry tomaty 39,-