Polední menu od 29.5. - 2.6.2017

Pondělí

 Kuřecí vývar s žemlí

Cmunda po kaplicku s uzeným masem

Úterý

Karotková polévka s pomerančem

Zeleninový salát se sezamovým dresinkem s kuřecími prsíčky pečenými v kari těstíčku 

nebo

Burger s hranolkami a majonézou

Středa

Minestrone

 Čerstvé špagety s rukolou a mozarellou

nebo

Hovězí ball tip steak (kýta) s pečenými bramborami a česnekovým tvarohem    

Čtvrtek

Pórková polévka s dýňovým semínkem

Rajská omáčka s hovězím masem a těstovinovým nákypem

nebo

Krůtí prsíčka pečená na medu se skleněnými nudlemi s marinovaným zázvorem a čerstvým koriandrem  

Pátek

 Selská polévka s čerstvou petrželí

 Dušený telecí holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší a hlávkovým salátem